Een correcte en stipte loonverwerking is cruciaal voor een onderneming. Het sociaal secretariaat Partena Pay’n People zorgt daarvoor. De specialiteit van Partena Professional ligt in personeelsbeleid en ondernemerschap. Partena Professional begeleidt en ondersteunt ondernemers en HR-verantwoordelijken en helpt hen met relevante vakinformatie, de sociale wetgeving en het opzetten van een maximaal renderend personeelsbeleid.

Partena intro

We ontwikkelden voor hen Partena SmartSalary®, een payroll administratie tool die bedrijven de mogelijkheid geeft zelf de lonen en prestaties van werknemers te beheren

Een intuïtieve interface maakt het makkelijk om zelf verlof of ziekte in te geven. Ook het beheren van de werknemersgegevens wordt kinderspel. Geen ingewikkelde looncodes of terminologie, maar heldere omschrijvingen. Na het berekenen van lonen wordt een handig overzicht van de loonresultaten weergegeven en kunnen belangrijke loondocumenten snel online geraadpleegd worden.

Responsive design

Een van de uitgangspunten van Partena SmartSalary® is het aanbieden van de functionaliteit op de verschillende toestellen die we vandaag gebruiken. Om een optimale beleving en gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen, werd gekozen om, naast de responsive desktop/tablet lay-out, een aangepaste lay-out te voorzien voor smartphonegebruikers. Met een aangepaste navigatieflow maar zonder dubbele functionaliteit te ontwikkelen. Een slimme device-detectie systeem biedt iedereen automatisch de juiste versie aan. Er werd met het UX-team nagedacht over innovatieve en gebruiksvriendelijke manieren om de massa’s informatie op een duidelijke manier weer te geven en te bewerken.

Partena Smartphone 2
Partena Smartphone 1

Partena mobile

Partena desktop 1
Partena desktop 2
Partena desktop 3

Partena desktop

Did you know?

Als front-end van de Partena SmartSalary® applicatie werd gekozen voor AngularJS. De applicatie is gekoppeld via een C#-tussenlaag met een AS400 backendsysteem. De layout werd ontwikkeld als jade-prototype (nu gekend als pug), waarvan nadien een skin nuget-package werd afgeleid. Dit layout-prototype werd speciaal voor Partena SmartSalary® ontwikkeld en dient tevens als grafische basis voor andere interne en externe tools van Partena Professional.

CarFreeDay Leuven

Ook nood aan UX-experts of hulp bij je webapplicatie?