Roxell is marktleider in automatische voer-, drink-, nest-, verwarmings- en ventilatiesystemen voor het pluimvee- en varkensbedrijf. Wereldwijd worden Roxell systemen gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en productieresultaten. Hun vernieuwende oplossingen zijn vaak baanbrekers die een hoogwaardige invulling geven aan de verwachtingen van hun klanten. Ontdek wat wij voor Roxell konden betekenen. 

roxell

Roxell Infonet

Roxell had de nood aan een extranet als tool voor business developers en verkopers. De extranet gebruiker moet op een gebruiksvriendelijke manier bestanden terugvinden via een overzichtelijke navigatie en categorisatie.

Door gebruik te maken van Drupal als centraal CMS bouwde Calibrate het Roxell Infonet. Een performant extranet dat klaar is voor de toekomst.

Drupal is het CMS bij uitstek voor de realisatie van een extranet. Drupal biedt immers een oplossing voor veel gevraagde extranet -en intranet features.

Authenticatie via Drupal en CRM

Het Roxell infonet is voorzien van het Drupal authenticatiesysteem, gekoppeld met het CRM systeem. Een gebruiker moet zichzelf eerst aanmelden en krijgt via de rollen binnen het CRM systeem de gepaste toegang tot documenten binnen het extranet.

Drupal kan prima ingesteld worden zodat het een gefocuste, gestroomlijnde beheerservaring biedt voor allerhande verschillende gebruikersprofielen. Technische beheerders hebben daardoor toegang tot meer functies, terwijl profielen die enkel instaan voor content bijdrages, een zeer simpele en gebruiksvriendelijke interface te zien krijgen.

Did you know?

Drupal kan geïmplementeerd worden met andere authenticatiesystemen? Zo is er itsme®, LDAP,  ACM/IDM (Vlaamse Overheid), FAS, Open ID Connect en nog vele andere.

Roxell Infonet startpagina

Overzichtelijke informatie- en navigatiestructuur

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Eén van de belangrijkste taken van het intranet is het snel raadplegen van bestanden.

Na het aanmelden heeft de bezoeker toegang tot een overzicht van alle bestanden die onderverdeeld zijn in verschillende mappen.

Via de startpagina van het intranet heeft de gebruiker de mogelijkheid om onderstaande functionaliteiten te gebruiken

  • Laatste downloads: overzicht van de laatst gedownloade bestanden;
  • Taalkeuze: Aan de hand van deze taalkeuze heeft de gebruiker de mogelijkheid om het intranet te wijzigen van taal;
  • Mijn Account: Beheren van het Intranet account. Via deze interface kan de gebruiker zijn gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen.
  • Krachtige zoekfunctie: Zoeken doorheen de volledige database met natural language processing en faceted search

Bulk downloads

De gebruiker heeft de keuze om het bestand direct te downloaden, of om deze toe te voegen aan de 'Mijn downloads'.

Er is een mogelijkheid om meerdere bestanden toe te voegen aan 'Mijn downloads'. Via deze manier heeft de intranet gebruiker de mogelijkheid om gebruiksvriendelijk in één ZIP bestand de bestanden op te halen die hij op dat moment nodig heeft.

In het overzicht 'Mijn ZIP files' is het mogelijk om een eerder aangemaakt ZIP bestand terug te downloaden.

Man

Heb jij ook nood aan een extranet of intranet op maat?