De Open Source oorsprong van Drupal stimuleert innovatie in diverse toepassingen. Om binnen een snel bewegend digitaal landschap te blijven innoveren en tegelijk een technisch stabiele omgeving te creëren, is een goede bedrijfs -en teamstructuur nodig. Vandaag concentreert Calibrate zich vooral op innovatie binnen het Drupal Experience Platform.

Brain illustration

Calibrate organiseert zijn investeringen in innovatie en project optimalisatie in een structuur van vaste werkgroepen (taskforces). Deze zijn verdeeld over een aantal permanente interne thema’s en een set van steeds vernieuwende, innoverende thema’s. Zo zorgen we ervoor dat we Research en Development verdelen over technisch vernieuwd onderzoek, en onderzoek dat ernaar streeft om de grootste stabiliteit en compatibiliteit te waarborgen.

Inhoud bewerken vanuit de frontend

Een goed voorbeeld van onze Drupal innovatie is de Paragraphs Frontend UI module. Deze laat toe om snelle content en layout aanpassingen te doen vanuit de frontend van de website. 

Paragraphs is dé standaard om inhoud op te maken in Drupal. Calibrate verrijkt deze ervaring door het toevoegen van contextuele frontend editing. 
Op deze manier kunnen kleine of visuele aanpassingen vlotter doorgevoerd worden.