Als je je ergens goed wil voelen, dan wil je weten waar een bedrijf voor staat. Calibrate heeft een duidelijke missie en daar horen onze waarden, maar ook alle benefits en eigenschappen bij die je van een moderne werkgever mag verwachten.

Vandemoortele Producten

Je thuis = je kantoor?

Laten we meteen beginnen met de olifant in de huiskamer: thuiswerk.

En daar kunnen we heel duidelijk in zijn. Gedurende de Covid-19 crisis hebben we met z'n allen massaal bewezen dat thuiswerk echt een deugd is voor de meesten onder ons. Je job zal daarom nooit meer dezelfde zijn. Thuiswerk is er, en gaat niet meer weg. Omdat we rekening houden met ieders individuele situatie is de balans tussen thuiswerk en kantoor samen te bepalen. Wij ondersteunen iedereen met computermateriaal waar nodig. Je kan zelfs aan voordelige tarieven meubels voor je thuiskantoor installeren. 

Onze waarden

Werk moet fun zijn. Dat staat buiten kijf. Maar als werkgever hebben we ook een missie en kernwaarden waar wij heel wat belang aan hechten. 

Transparant en eerlijk

Zowel in klantenrelaties als de werkgeverssituatie willen we altijd werken mét mensen. We staan voor open communicatie waar iedereen zijn mening kan vertellen op een positieve, opbouwende manier, dat vinden wij heel belangrijk. Zo zijn we en daarin maken we geen compromissen.

Duurzaamheid

We mikken naar duurzaamheid op diverse vlakken. Daarin respecteren we ieders mening, zolang het een positieve insteek heeft. Zo werken we bijvoorbeeld enkel met klimaatneutrale hosting oplossingen. Duurzaamheid heeft ook andere uitingen, zowel in ecologische als economische situaties. Voor werknemers uit zich dat in een visie voor een lange termijn samenwerking. Wij willen jouw langdurige werkliefde zijn en daar doen we ons best voor.

Positief denken en acteren

Wanneer wij projecten uitvoeren, doen we dat voor een heel divers scala aan klanten. Dat maakt het werk interessant, ook op lange termijn. In elk project proberen wij een positief verschil te maken, hoe klein of groot ook. Of we nu werken voor een internationaal, groot bedrijf of een overheidsinstantie. We nemen de maatschappelijke bal op vanuit onze rol als web bedrijf. 

Inclusief

Behalve de intellectuele vereisten die verbonden zijn aan een job in onze sector, willen wij zo inclusief mogelijk zijn. Ja, bij Calibrate werken mensen van diverse pluimage, levensvisies, afkomst, genderidentiteit en religieuze opvatting. Daar zijn we trots op en daar staan we ook voor.

Did you know?

dat alle calibrators een jaarlijks opleidingsbudget hebben? Dat kan je gebruiken om jezelf te blijven verbeteren? Dat is goed voor jou én voor ons, win-win!

Het loonpakket

Natuurlijk is ieders loon individueel bepaald. En Calibrate lonen zijn competitief, dat spreekt voor zich. Maar je loonpakket is meer dan dat.

Standaard geniet elke Calibrator van bijkomende voordelen. Vanaf de start geniet je van een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdvergoeding, computermateriaal en een firmawagen (op maat). Bovendien kan je als junior na 2 jaar in een 40 uren week stappen, waardoor je jaarlijks een pak vakantiedagen bijkomend opspaart. Het Flex Income Plan laat je ook toe om zelf te beslissen waar je je loonpakket voor inzet. 

Interesse?

Knikte je steevast "ja" tijdens het lezen van de pagina, dan zijn we vast voor elkaar gemaakt 😉

Kom gerust eens vrijblijvend een babbeltje slaan.