We bouwen intranet en extranet websites op maat van je organisatie. Wil je graag starten aan de digitale werkplek van morgen?

Shield lock

Veilig

Je medewerkers of klanten kunnen inloggen met een veilige gebruikersaccount. We koppelen deze aan jouw intern identificatiesysteem indien gewenst (LDAP, SSO)

Responsive design

Interactief

We bouwen interactie tussen gebruikers in zoals jij dat wil. Chat, forum, message boards, project groepen... de toepassingen zijn divers en vaak specifiek.

Light 2

Duidelijk

Een content portal moet vooral uitblinken in helderheid. We ontwerpen een gebruikersinterface op maat van jouw project zodat gebruikers altijd vinden wat ze nodig hebben.

Een portal op maat

Tijdens het eerste gesprek gaan we de wensen grondig bekijken en stellen we een aanpak voor die de beste is voor jouw project.

Het is vaak mogelijk om de noden in te passen in een Content Management Systeem zoals Drupal of Craft CMS, met één van de voordelen dat je veel functionaliteiten niet meer zelf hoeft te bouwen. Voor specifieke portals is een web applicatie op maat vaak de betere keuze.

Boek een demo

embed
Lisa Hendrick, Digital Business Advisor bij Calibrate

Interesse in onze diensten? Neem contact op met Lisa, onze digital business advisor