You are here

logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in denkwerk. Dromen is leuk, maar zomaar in het diepe duiken doe je beter niet. Begin aan je digitale draaiboek.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in doen. Calibrate bouwt weboplossingen op maat met open source technologieën.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Breek door je digitale dak. Dat tikkeltje meer, dat ene extraatje voor een vlotte groei van je digitale aanwezigheid.

Breek door je digitale dak.

Wat bedoelen we daar juist mee? Dat tikkeltje meer, dat ene extraatje waar je nog niet aan gedacht had. Eens je een site gelanceerd hebt, de eerste producten verkocht hebt via je webshop of de eerste bezoekers je webapplicatie beginnen te gebruiken, wil je natuurlijk graag verder groeien. Calibrate kan er voor zorgen dat je de bekendheid bereikt die je wil, een blijvende band creëert met je klanten en je online marketing stroomlijnen. Tegelijkertijd zorgen we er voor dat je continu kan blijven verbeteren, onder meer dankzij ons opleidingsaanbod.

Digital analytics

Baseer beslissingen op harde data, niet op nattevingerwerk.

Track zo veel mogelijk nuttige data en haal er echt álles uit wat er in zit. Onze data-analisten ploeteren even graag in tools als Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, enz. als een kind in een zandbak. We schotelen je allerlei inzichten voor in overzichtelijke dashboards of rapporten en blijven voortdurend verbeteringen voorstellen. Zo leer je alles over de customer journey. Van waar komen je bezoekers, welke stappen doorlopen ze op je site en – nog belangrijker – waar struikelen ze? Met al die kennis heb je in geen tijd een goed converterende site. Zo doen we er samen alles aan om jouw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Zijn de cijfers een warboel voor jou? Onze gecertificeerde data-analisten kunnen je wegwijs maken met een op maat gemaakte opleiding in Google Analytics. Zo kan je snel zelf aan de slag met die hele hoop informatie die voor het grijpen ligt.

SEO/SXO

Speel je per ongeluk verstoppertje voor Google?

Dan schort er iets aan je website. Onze experts kunnen je site zowel technisch als inhoudelijk volledig doorlichten om van jou en Google best buddies te maken. De user experience wordt ook belangrijker en belangrijker voor ’s werelds bekendste zoekmachine. (Daarom spreken wij trouwens liever van SXO.) Vinden bezoekers het antwoord op hun vraag of niet? Laadt je pagina wel snel genoeg? En kunnen je mobiele bezoekers je site even vlot gebruiken? Dat en nog (heel) veel meer lossen we op aan de hand van onze SEO-checklist. Weet je zelf niet waar te beginnen om in de toekomst SEO-vriendelijke content te schrijven? Wij kunnen je helemaal wegwijs maken met onze SEO-opleiding.

Online marketing

Online Marketing

Word gezien waar en wanneer je wil gezien worden. Zelfs met beperkte middelen kan je je zichtbaarheid stevig omhoog trekken.

Wil je altijd bovenaan staan in de zoekresultaten of wil je op relevante plekken jouw boodschap tonen en contact zoeken met je doelpubliek? Dan is SEA bijvoorbeeld een zeer geschikte aanvulling op SEO. Maar natuurlijk gaat het ook verder dan dat, want ook LinkedIn Ads en Facebook Post Paid Ads spelen inmiddels een belangrijke rol om online gezien te worden. Die online marketing hoeft trouwens niet altijd per se op reclame gericht zijn, ook met een degelijke content marketing en marketingplan kom je al een heel eind verder. Onze experts helpen je graag op weg in deze wilde wereld! Ze kunnen je ook helemaal klaarstomen om zelf AdWords-campagnes op te zetten via onze Google AdWords-opleiding.

Automated marketing

Elke bezoeker is een VIP, zet dat credo gerust op een grote poster in je hoofdkwartier. Hij of zij is immers telkens iemand die jou dichter bij jouw doel kan helpen door over te gaan tot een conversie, nietwaar? Automated marketing kan je daarbij al op het goeie pad zetten.

Je kan elke klant of bezoeker benaderen waar en waar je dat wilt, met de geschikte boodschap. Het spreekt voor zich dat je hier niet zomaar aan kan beginnen, maar gelukkig staat Calibrate klaar met raad en daad. Een stevige digitale strategie en bijhorend plan voor al je digitale marketing - meer bepaald je conversiemarketing - geven je de leidraad die je nodig hebt om in het digitale diepe te duiken. Ook hierbij kunnen we jou met onze expertise helpen.

Nauwkeurige Nazorg

We helpen je denken, we helpen je doen, maar we helpen je ook door je digitale dak te breken. Voor ons stopt het verhaal nog niet nadat we je bijgestaan hebben in het denk- en doewerk, wij gaan met plezier nog een stapje verder dan dat. Want na het bouwen en lanceren volgt natuurlijk ook nog het onderhouden van jouw digitale project. Doorgroeien en blijven dromen, daar gaan wij voor.

Wil jij ook digitaal groeien?

BOEK EEN DATE!

Overtuigd van onze kwaliteiten? Dan horen we het graag! Laat je gegevens achter en wij contacteren je snel voor een gezellige date. Of om je digitaal project samen op punt te helpen zetten, als je het liever wat platonischer houdt.