Groei en conversie als focus

Onze strategische aanpak gaat altijd op zoek naar groeipotentieel. Voor elke organisatie nemen we de wensen omtrent conversie ter harte en werken we doelgericht naar resultaat.

Een strategie op jouw maat

We leveren een strategie af die ook meteen kan omgezet worden in realiteit. Bij het ontwerpen van de strategie houden we rekening met de situatie rond techniek, planning en budget.

Menselijk contact via workshops

Tijdens de strategische fase krijg je persoonlijk advies en kom je in aanraking met strategen die je graag eerlijk en transparant expert advies geven.

Meten is weten

We gieten jouw business doelstellingen in een digitale strategie met meetbare Key Performance Indicators, die door marketeers gebruikt worden als belangrijk instrument.

De weg naar een duidelijke digitale strategie

Een digitale strategie moet allesomvattend zijn. Je kan geen half werk doen. Wij nemen een aantal cruciale aandachtspunten mee om de beste digitale strategie op te stellen.

1

Definieer duidelijke doelen

Uit onze ervaring hebben veel organisaties het moeilijk om duidelijke doelen te stellen. Wij helpen onze klanten door middel van KPI workshops, waarbij we hen helpen om hun doelen te visualiseren en concretiseren.

2

Data is belangrijk.

Meten is weten. Dat lijkt triviaal, maar het is ontzettend belangrijk om zoveel data te verzamelen over je doelgroep, prestaties van je digitale platformen en vooral ook je eigen organisatie. Dat doen wij door het configureren en verbeteren van bestaande analytics en het centraliseren en analyseren van deze data.

3

Ken je doelgroep.

Marktinzicht is enorm belangrijk voor elke business en dat is voor jou niet anders. Door middel van doelgroepenonderzoek en het organiseren van focus groepen helpt Calibrate je om te weten te komen hoe je doelgroep zich digitaal gedraagt.

4

De juiste boodschap in de juiste verpakking.

Als je je doelgroep kent, kan je aan de hand van de content -en media strategie bepalen welke boodschap je zal brengen en op welke communicatiekanalen. Dat verhoogt de "reach" van je boodschap op alle digitale kanalen. 

5

Creativiteit, innovatie en techniek.

Digitale marketing evolueert razendsnel. Creativiteit gaat hand in hand met innovatie om het verschil te maken ten opzichte van je concurrenten. Je hebt ook een duidelijke technische keuze en platform nodig om je ambities waar te maken. 

Magnifying glass podium

Vraag je gratis digitale scan aan

Benieuwd naar wat er beter kan op jouw website? Vraag nu je eerste digitale scan aan en zet de eerste stap richting een duurzame groeistrategie.

Zowel tijdens het strategisch traject als tijdens de verschillende ontwikkelingsfases stond Calibrate steeds open voor discussie, nieuwe suggesties of wijzigingen. Bovendien zochten zij steeds mee naar haalbare oplossingen rekening houdend met het budget en de strakke timing.
Margit Bal
 / 
Algemeen directeur Herita
Margit Bal
fietsen

Interesse? Wij helpen je groeien met een duurzame digitale strategie. 

Calibrate Gent

Een brede strategische omkadering

Bij Calibrate vind je digitale strategen die alle belangrijke aspecten van een digitale gebruikerservaring kennen als hun broekzak.

  • Growth architects
  • Digital Marketing Strategists
  • Technical platform architects

We onderzoeken feiten door middel van onderzoeksmethodes en bepalen een strategische aanpak om je doelen te bereiken.

Relevant nieuws