Krachtige oplossingen

Calibrate biedt een brede waaier van web oplossingen aan. Wij ondersteunen jou met een unieke strategische en technische begeleiding bij jouw projecten. Onze experten verzorgen user interface design en technische uitwerking van content management systemen, e-commerce platformen of op maat gemaakte web software. Wij passen onze expertise toe in alle fases van een web project. Naderhand verzorgt Calibrate het onderhoud van uw projecten via een uitgebreid aanbod van Service Level Agreements. Ontdek hier meer over ons aanbod van oplossingen.

logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in denkwerk. Dromen is leuk, maar zomaar in het diepe duiken doe je beter niet. Begin aan je digitale draaiboek.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Wij zijn sterk in doen. Calibrate bouwt weboplossingen op maat met open source technologieën.
logo_solution logo_solution logo_strategy logo_strategy logo_support logo_support
Breek door je digitale dak. Dat tikkeltje meer, dat ene extraatje voor een vlotte groei van je digitale aanwezigheid.

Alles wat je moet weten over Marketing Automation en waarom je dit als bedrijf in je e-mailmarketing strategie zou toepassen. 

Via Drupal maakt Calibrate de krachtigste en modernste open source Content Management oplossingen. Met de ervaring die we opbouwden sinds 2004 is Calibrate een absoluut expert.

Help, er loopt iets mis! Alles komt goed, via onze klantenservice bieden wij verschillende soorten support contracten aan zodat jouw website onderhouden wordt door experts in Drupal en nog veel meer!

Heb je als bedrijf het idee om een applicatie te bouwen? Wij bij Calibrate kunnen deze digitale ambitie vertalen in interactieve toepassingen door een op maat gemaakte app te ontwikkelen.

Het kiezen van een gepast Content Management Systeem (CMS) is cruciaal vooraleer je begint aan het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij helpen je op weg.

Een professionele nieuwe website laten ontwikkelen? Onze ervaren webdevelopers zoeken samen met jou naar een oplossing op maat.

Een expert review is een laagdrempelige onderzoeksmethode waarbij een UX-designer onderzoekt hoe jouw website gebruiksvriendelijker en toegankelijker kan worden.

Professionele visuele vormgeving van groot belangrijk voor een succesvolle website. Calibrate heeft grafische vormgevers in huis die jou hierbij kunnen ondersteunen. Van huisstijl tot het uittekenen van een e-mailtemplate.

Bij de concurrentie-analyse kijken we bij Calibrate Digital Web Agency naar je externe omgeving en welke invloed die heeft op de werking en efficiëntie van je organisatie. Met o.a.

Een performante online strategie zorgt ongetwijfeld voor meer en betere klanten. Online marketing of performance marketing is een belangrijk onderdeel van deze aanpak.

Wireframes zijn onmisbaar bij het bouwen van een website. In deze fase wordt nagedacht over een optimale gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe website.

In een toptakenenquête vragen we je bezoekers naar de reden van hun bezoek. Die resultaten bundelen wij dan in een handig en uitgebreid rapport. 

Online adverteren is onmisbaar om je online marketingdoelstellingen te behalen. Ontdek de verschillende vormen van online adverteren, zoals Google Adwords en Social Media advertising.

Hoe ga je best te werk bij het ontwerpen van je website? Hoe krijg je een eenduidig verhaal doorheen alle platformen die gebruiksvriendelijk en conversiegericht is?

Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, is het tegen betaling plaatsen van advertenties op de zoekresultatenpagina (SERP) van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.
 

Data-analyse in Google Analytics, dat betekent weg met subjectiviteit. Meten is weten en data is de basis van online marketing. Onze gecertificeerde Google Analytics experts duiken in jouw data en voeden je met grondig advies.

Wil je graag je digitale aanwezigheid vergroten, maar heb je hiervoor nog geen digitaal marketingplan opgesteld? Dan is het uitwerken van een digitale strategie de eerste stap.

Zoekmachine optimalisatie voor je website via inhoudelijke en technische SEO. Met doordachte SEO verhoog je de vindbaarheid van je website. Ontdek hoe het werkt.

UX staat voor User Experience Design of gebruikerservaring en is een absolute must voor je website of applicatie. Een site moet er niet alleen goed uitzien, het volledige plaatje moet kloppen.

Integreer je bestaande CMS met e-commerce of zet een nieuwe e-commerce oplossing op. Speel mee in de sterk groeiende markt van verkoop via internet.

Calibrate biedt als 1 van de enigen in België officiële Acquia trainings aan. Onze gecertifiëerde trainers staan klaar om onze kennis van meer 10 jaar door te geven.