We hebben een uitdagende opdracht gekregen van Vandemoortele binnen hun Branded Multisiteplatform. Deze keer werd ons gevraagd om een unieke website te creëren voor hun merk Doony's, dat bekend staat om hun heerlijke donutassortiment. Het doel was om een creatief en verbeeldingsrijk design te realiseren dat bezoekers volledig onderdompelt in de fantasiewereld van Doony's.

Doony's design

Creatief design

We zijn deze nieuwe uitdaging natuurlijk met veel enthousiasme aangegaan. We hebben een kleurrijk, speels en creatief design ontwikkeld dat perfect aansluit bij de vrolijke en fantasierijke wereld van Doony's en hun brandbook. Elk element van de website, van de visuals tot de navigatie, is ontworpen om de bezoeker mee te nemen op een betoverende reis.

Per pagina is het ook mogelijk om het design wat te personaliseren. Voornamelijk de header is pagina specifiek wat aanpasbaar naargelang design, accenten & kleuren.

Geïntegreerd in het Multisiteplatform

Naast het opvallende design hebben we ervoor gezorgd dat de website naadloos geïntegreerd is in het bestaande multisiteplatform van Vandemoortele. Dit betekende dat we gebruik konden maken van de reeds bestaande code en functionaliteiten, wat niet alleen kostenefficiënt was maar ook zorgde voor een consistente gebruikerservaring over alle merken heen.

Bovendien hebben we op deze manier ook vrij simpel het PIM-systeem (Product Informatie Management) van Vandemoortele kunnen integreren zodat productinformatie eenvoudig beheerd en gesynchroniseerd kan worden. Deze PIM is het centrale producten systeem van Vandemoortele waarin alle productinformatie centraal beheerd wordt. De productinformatie wordt geïmporteerd in Drupal, zodanig dat een marketeer via deze informatie een productpagina makkelijk en met de juiste gegevens kan realiseren.

Donut day

Extra speciale Donut Day 2024 in Frankrijk

Voor 2024 gaat Doony's in samenwerking met Armée du Salut van Donut Day een nog spectaculairdere dag maken. Door heel Frankrijk worden festiviteiten georganiseerd om deze bijzondere dag te vieren. Naast het genieten van heerlijke donuts, kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten en evenementen die speciaal voor deze gelegenheid zijn opgezet.

Deze samenwerking onderstreept Doony's inzet om niet alleen smakelijke lekkernijen te bieden, maar ook een positieve impact op de gemeenschap te hebben. 

Het verhaal is nog niet ten einde

Het resultaat mag er zeker zijn. De nieuwe Doony's website is niet alleen visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar brengt ook de fantasiewereld van Doony's tot leven. We zijn trots op het resultaat maar dit is nog niet het einde voor Doony's. Samen met Vandemoortele kijken we naar optimalisaties en uitbreidingen, dit verhaal is zeker nog niet ten einde. en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met Vandemoortele om nog meer inspirerende en innovatieve projecten te realiseren.

Interesse?

We brengen je graag in contact met één van onze business coaches. Boek je date en we nemen snel contact met je op.

We houden je data slechts één week bij in functie van dit bericht. Om onze communicatie persoonlijk te maken, vragen we u om uw naam in te geven.
Newsletter