Schrijf je in voor onze webinar

Wist je dat je Mijn Burgerprofiel eenvoudig kan installeren op de website van je stad of gemeente? En zelfs op elke website van een lokaal bestuur of overheidsinstantie?

We organiseren samen met Digitaal Vlaanderen een gratis online webinar op 26 januari om 11u00. In 30 minuten lichten we de meerwaarde van Mijn Burgerprofiel en ACM/IDM op je website toe. We voorzien 15 minuten extra voor jullie vragen.

Schrijf je nu in!

embed
voorbeeld-burgerprofiel

Wat mag je verwachten van de webinar?

De Vlaamse Bouwstenen, waaronder Mijn Burgerprofiel, ACM/IDM en DOSIS, vormen dé poort tot alle officiële gegevens en documenten van een inwoner bij de Vlaamse en Federale Overheid.

Tijdens deze webinar belichten we de technische en functionele mogelijkheden over de implementatie van de Vlaamse Bouwstenen:

  • We geven een demo van Mijn Burgerprofiel op je website
  • We tonen de meerwaarde van een koppeling met ACM/IDM 
  • Single-sign-on functie voor een betere gebruiksvriendelijkheid

Kortom, Calibrate en Digitaal Vlaanderen tonen je dat dat Mijn Burgerprofiel en ACM/IDM gekoppeld kan worden met het Drupal CMS. Met deze koppeling zijn burgers via de “single-sign-on”-functie ingelogd en kan je deze data gebruiken in het Drupal CMS.

Wel, na 30 minuten ken je de meerwaarde die een koppeling tussen jouw website en Mijn Burgerprofiel biedt, zowel voor jou als voor je burgers.

Digitaal Vlaanderen met Calibrate

Calibrate is een officiële dienstleverancier van Digitaal Vlaanderen. We hebben jarenlange ervaring bij het begeleiden van lokale besturen en bij het ontwikkelen van hun website. Een sterke ervaring voor de burger en combinatie met e-loket staat daarbij voorop. We bouwen een oplossing op basis van best practices en veel gebruikte principes in websites voor openbare besturen. Dat kan gaan van webapplicaties op maat tot het volledig ontwerpen doorontwikkelen van websites op Drupal.