Startup 2

Ambitie om meer te verkopen met een webshop? Met de juiste digitale strategie heb je al een streepje voor op je concurrenten. 

Onze business adviseurs helpen met het ontdekken van de opportuniteiten, bedreigingen, sterktes en zwaktes van jouw plan. We zijn de partner die je idee aanscherpt en ontwikkelt tot een succes.

Doelen bepalen

Samen met jou bepalen we de doelen van jouw ambities en vormen deze om in concrete Key Performance Indicators. Deze worden de hoeksteen van het projectplan en zorgen later voor een duidelijk performantie dashboard waar jij aan de knoppen zit.

Ontwikkelen van je e-business

Onze technische experts ontwikkelen het e-commerce platform waar jij succes mee zal boeken. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, zowel voor jou als voor je klanten. 

Digitale marketing boost

Onze digitale marketeers gaan aan de slag met je doelen en de gestelde KPI's. We zorgen voor performance en growth marketing als onderdeel van een groter digital marketing plan.

Technologie

We zorgen voor een e-commerce oplossing op jouw maat. Zowel online retail in B2C en B2B bestelplatformen, wij hebben de juiste technologie in huis voor je webshop.

We helpen KMO's en grote organisaties met hun E-commerce ambities. Of je nu als Belgische webshop lokaal verkoopt of internationaal wil gaan. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen?

E-commerce gedreven door content marketing

Een van de onze unieke eigenschappen is dat al onze projecten niet enkel de nadruk leggen op uitgebreide e-commerce oplossingen, maar ook een sterk online marketing en content management verhaal. 

Op die manier heb je zelf onder controle hoe je online communiceert en kan je snel inspelen op veranderend trends in de markt. Je past snel je producten en inhoudspagina's aan en je creeërt heel snel nieuwe, boeiende online verhalen. 

Digital customer journey

Geïntegreerd voor omnichannel sales

Calibrate zorgt voor een integratie tussen het e-commerce platform en je andere bedrijfsapplicaties. Dat kan via een directe database connectie, via webservices, of op een andere manier.

Zo koppelen we vaak met PIM, CRM en ERP systemen. 

Interesse?

We brengen je graag in contact met één van onze business coaches. Boek je date en we neem snel contact met je op.

embed

Headless commerce

Veel bedrijven werken met Enterprise-level commerce pakketten zoals Intershop, IBM commerce, Salesforce Commerce Cloud, SAP Hybris of Magento maar lopen steeds tegen dezelfde muur: weinig mogelijkheden in content management -en marketing.

Het antwoord is headless commerce: de combinatie van een e-commerce oplossing en een krachtig CMS zoals Drupal of Craft CMS.