Did you know?

Wanneer een LLM fouten maakt, zeggen we dat ie hallucineert. Maar eigenlijk hallucineren LLM's altijd! Het is gewoon zo dat de hallucinaties soms juist zijn. Door in RAG onze eigen inhoud te gebruiken, kunnen we de LLM gebruiken om de tekst eenvoudig te manipuleren om hallucinatie  fouten te minimaliseren.

Generate all derivatives automatically

Automatisch aanmaken van Inhoud

Met AI kan jouw CMS nu automatisch alle afgeleiden van jouw content maken. Samenvattingen, sociale media berichten (Fb/X/linkedin/...) en meer.  Dit alles zonder zelfs maar een vinger op te tillen. Allemaal in jouw favoriete/corporate schrijfstijl. Dit maakt tijd vrij in de marketingafdeling.

Zeggen we hiermee dat je al jouw content automatisch moet genereren? Nee: lees alsjeblieft verder tot het einde. Maar samenvattingen en andere eenvoudige herschrijvingen van tekst kunnen met veel vertrouwen automatisch.

Generate images in Content editor

Afbeeldingen genereren vanuit je CMS

Je moet niet switchen van tab of bestanden zitten downloaden en copy pasten. Vanuit je favoriete CMS editor kan je afbeeldingen laten genereren met de laatste nieuwe AI modellen. 

Tone of voice / schrijfstijl

Dankzij de krachtige LLM's die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het valideren van de schrijfstijl of tone of voice, en zelfs het uitvoeren van een SEO-controle op de inhoud, automatisch.

Marketing automation Personalisatie

Marketing automation systems richten zich op het verzenden van e-mails naar veel e-mailadressen. Door onze AI-capaciteiten te gebruiken, kun je nu een unieke e-mail naar elk van je gebruikers sturen. Elke gebruiker heeft verschillende voorkeuren en verwacht mogelijk verschillende dingen. Bijvoorbeeld bestaande klanten ten opzichte van potentiële klanten. Door dit over te laten aan een mailgeneratie kunnen we unieke gepersonaliseerde e-mails maken voor elke abonnee.

Editor helping examples from Dries Buytaert

Een verbeterde editor experience

Enkele functies die de redacteuren kunnen helpen en zo een hoop tijd besparen.

  • GPT at your fingertips (in the CMS editor)
  • Automatische alt texten voor images
  • Automatische vertalingen.
  • Titel suggesties (de AI stelt een titel voor voor jouw inhoud)
  • Taxonomietermen voorstellen (de AI stelt een reeks taxonomietermen voor voor jouw inhoud)
  • Samenvatting suggereren (de AI stelt een samenvatting voor voor jouw inhoud)
  • Tone of voice controleren (de AI stelt een reeks taxonomietermen voor voor jouw inhoud)

Did you know?

Wist je dat we deze AI-modellen ook in EUROPA kunnen draaien? Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over GDPR en het reizen van gegevens naar de Verenigde Staten of naar je concurrentie.

Helpdesk

Automatische Email antwoorden in CRM

We kunnen RAG (Retrieval-augmented Generation) ook buiten het CMS gebruiken. Als je een helpdesk of een contactcenter hebt en mensen typen e-mails in (gebruikmakend van een kennisbank), kan dit proces aanzienlijk worden verbeterd.

Het systeem kan de e-mails voorbereiden op basis van de (al dan niet-openbare) kennisbank en de medewerker hoeft alleen de reply te valideren. De AHT (afhandelingstijd) kan op deze manier aanzienlijk verbeteren. Als je je zorgen maakt over onjuiste inhoud, is de kennisbank de bron van de inhoud. Een enkele bewerking in de kennisbank wordt weerspiegeld in de gegenereerde antwoorden.

GPT style answer

Semantisch zoeken

Dankzij RAG (Retrieval-augmented Generation) kunnen we nu een soort GPT creëren die gebruik maakt van de inhoud van jouw eigen site. Dit kan Drupal zijn, maar ook iets totaal anders. Het gevolg is dat eindgebruikers preciese antwoorden op hun vragen krijgen.

Dit resulteert in een lagere belasting voor contactcenters, helpdeskmedewerkers en soortgelijke functies.

Content is King!

AI's en meer specifiek, al die GPT's worden getraind met inhoud, Inhoud van het internet. Met andere woorden ook jouw inhoud.
Je content goed managen heeft dus tot gevolg dat je niet alleen je eigen systemen (Search systemen) maar ook externe AI's beter gaat kunnen informeren. 

Interesse in onze oplossingen?

Laat je gegevens achter en wij bellen je op om al je vragen te beantwoorden.

embed

Wil je meer weten?