You are here

Calibrate in de Drupal top 3 van België

Corporate
Drupal 7
Drupal 8

Samen maken we Drupal beter

We zijn altijd nauw betrokken geweest bij de Drupal community. Dankzij Drupal kunnen wij mooie oplossingen bouwen voor onze klanten. We zien het dan ook als een wisselwerking en grijpen iedere kans om bij te dragen aan de verbetering en verrijking van het Drupal ecosysteem.

Zo sponsoren we bijvoorbeeld belangrijke events zoals DrupalCon en DrupalCamp. We nemen dan ineens deel aan de seminaries om bij te leren, of spreken we er zelf om onze vergaarde kennis te delen (bv. over Drupal Security of hoe je een gebruiksvriendelijke Drupal backend opzet).

Optimaliseren van Drupal codebase

Eén van de meest essentiële bijdragen die we kunnen doen is het verbeteren van de Drupal codebase. Voor onze webprojecten gebruiken we een selectie van de beste Drupal modules uit de community. Soms botsen we daarbij op bugs of risico's qua security. We verbeteren die dan en delen onze optimalisaties graag met de community.

Dankzij de voortdurende inzet van onze ontwikkelaars (waaronder mr.baileysSneakyvv en anderen), behoort Calibrate sinds kort tot de top 3 van Drupal contributors in België.

Raadpleeg hier de huidige ranking op Drupal.org.

Calibrate in de Drupal top 3 van België

Kom naar WebFacts op 20/4

We stellen bovendien alles in het werk om potentiële of overtuigde code contributors te stimuleren, bijvoorbeeld door onze kantoren beschikbaar te stellen voor Drupal Code sprints en mensen te begeleiden tijdens opleidingen of seminaries.

Een aantal van onze ervaren ontwikkelaars zullen op ons event over de voordelen van Drupal en open source spreken. Ook komen gastsprekers van Pawshake over hun ervaring met Drupal vertellen.

 

Wil je ook graag werken bij Calibrate?