You are here

Web development

Web development

Een kwalitatieve, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen? Met 60 webontwikkelaars vormt Calibrate één van de grootste web development agencies in België. Het development-team wordt bovendien versterkt door UX-designers, data-analisten en marketeers. Bij Calibrate kan je dus niet alleen terecht voor development, maar voor de full service rond de digitale transformatie van je website. Wil jij je online aanwezigheid versterken? Dan ben je bij Calibrate aan het juiste adres.

Gespecialiseerd in Drupal

De eerste stap bij het ontwikkelen van een professionele website is het kiezen van het meest geschikte Content Management Systeem (CMS). Calibrate is gespecialiseerd in het CMS Drupal. Drupal is een gratis open source CMS met oneindig veel mogelijkheden. Hiermee zijn volledig op maat ontwikkelingen van een website mogelijk. Deze flexibiliteit onderscheid Drupal van andere CMS-systemen. Naast Drupal zijn we ook gespecialiseerd in  custom webdevelopment en framework development, namelijk Symfony, Laravel, Angular.js, React.js en Node.js. Afhankelijk van de noden en wensen adviseren wij welke technologie het meest geschikt is voor jouw project.

Full Service Agency

Het Calibrate team start het ontwikkelen van een nieuwe website steeds met een grondige denkfase. Als het gaat om een redesign van een website, creëren we eerst op basis van analyses een duidelijk beeld van de huidige situatie. Vervolgens vertalen onze UX-designers deze input naar een geoptimaliseerde informatie-architectuur, doordachte wireframes en vervolgens een responsive web design.

Van zodra de klant volledig akkoord is met de designs, gaan onze developers aan de slag met de ontwikkeling van de nieuwe website. 

Webdevelopment alle experts onder 1 dak

ALLE EXPERTS ONDER 1 DAK

Door onze jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde developers kunnen wij kwalitatieve websites bouwen voor zowel KMO's, grote bedrijven als overheidsinstanties. Naast ontwikkelen van websites, bouwen we ook applicaties en e-commerceplatformen. Onze diensten reiken echter verder dan puur ontwikkeling, ook met zoekmachine optimalisatie, hosting, online marketing en nog veel meer kunnen we jou helpen. We bieden een 360° service. Dit biedt jou één centraal aanspreekpunt voor je hele digitaal verhaal. 

Front-end development

Front-end is wat je bezoekers te zien krijgen op jouw website. Het zichtbare gedeelte moet er mooi uitzien én intuïtief aanvoelen. Elke bezoeker moet moeiteloos kunnen doorvloeien naar de conversie die je voor hem/haar uitgestippeld hebt. Onze gespecialiseerde front-endontwikkelaars en UX-designers van Calibrate werken samen met jou een state-of-the-art front-end uit die even sexy als functioneel is. Mooi voor het oog van je bezoekers, efficiënt jouw felbegeerde conversies!

Back-end developers

De back-end, het ‘onzichtbare’ gedeelte van een website, is de speeltuin van editors, redacteurs en webmasters. Wij stroomlijnen dit deel van je site of web app en zorgen ervoor dat iedereen die er mee moet werken dat efficiënt kan doen én het nog eens leuk vindt ook. Onzichtbaar en tegelijkertijd toch van levensbelang. Ben jij op zoek naar een professionele back-end developer? Neem dan snel contact op met web agency Calibrate.

Back-end ontwikkeling

Contacteer ons vrijblijvend

Een professionele nieuwe website laten ontwikkelen? Onze ervaren webdevelopers zoeken samen met jou naar een oplossing op maat. Laat hier je contactgegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Of stuur je vraag naar hello@calibrate.be.

Onze recenste cases

Case

Sint-Niklaas ging de digitale uitdaging aan en koos ervoor om hun hele online aanwezigheid grondig aan te pakken. Allemaal nieuwe platformen waar user experience of gebruikerservaring centraal staat, gerealiseerd in samenwerking met Calibrate Web Agency.

Case

Design en ontwikkeling van een volledig nieuwe website voor voetbalclub Royal Sporting Club Anderlecht. Van de wireframing tot de uiteindelijke ontwikkeling van de nieuwe site: het hele proces lag in onze handen.